Чим лікуватися?
4 користувачів
Сторінка 1 з 1
Чим лікуватися?
Усім привіт. Народ, підкажіть, будь ласка, як треба лікувати коронавірус. Антибіотиків, як так розумію, не треба приймати. А що тоді? Одними чаями лікуватися, чи що? Чекаю на вашу відповідь.
Nollo- Студент
- К-ть повідомлень : 157
Registration date : 11.11.2020
Re: Чим лікуватися?
Треба такі питання задавати на на форумі, а в кабінеті лікаря. Як можна щось порадити, коли ти та бачиш людину.
Так що йдіть до лікаря, і він, дивлячись на ваш стан, призначить вам лікування.
Так що йдіть до лікаря, і він, дивлячись на ваш стан, призначить вам лікування.
safoka2609- Студент
- К-ть повідомлень : 4
Registration date : 19.03.2022
Коли я хворів на коронавірус, то мені призначали антибіотик цефтриаксон. Кололи внутрішньом'язово. Хоча я теж раніше вважав, що при коронавірусі призначають тільки противірусні препарати.
DinTell- Студент
- К-ть повідомлень : 281
Nollo пише:Усім привіт. Народ, підкажіть, будь ласка, як треба лікувати коронавірус. Антибіотиків, як так розумію, не треба приймати. А що тоді? Одними чаями лікуватися, чи що? Чекаю на вашу відповідь.
Вам будь-який лікар скаже, що при коронавірусі лікування в першу чергу симптоматичне. Тобто, що хвилює на даний момент, те й лікуємо. Якщо температура - можна пити парацетамол, він дуже гарно допомагає. Ніс не дихає - капаємо судинозвужуючі краплі для носа. Горло болить - є багато спреєв чи пастилок для горла. Зайдіть на сайт аптеки D.S. https://apteka-ds.com.ua/ - там дуже великий вибір.
А саме від коронавірусу ліків немає, наскільки я знаю, немає.
Zelenoglazka- Студент
- К-ть повідомлень : 220
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі