Форум студентів ХІБМ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Гарний букет у Львові

3 користувачів

Перейти донизу

Гарний букет у Львові Empty Гарний букет у Львові

Повідомлення  DinTell Пт Вер 24, 2021 9:19 pm

ОСь мені товариш порадив купити квіти в якомусь інтернет-магазині, мовляв там все круто і букети гарні. Але я так розумію, що це ж цілий процесс. Поки замовив, поки тобі перезвонили і привезли. А мені мабуть завтра він буде потрібний, бо ще не знаю чи буде побачення чи ні. А на цьому побаченні мені квіти будут потрібні дуже і гарні, якщо воно буде.
DinTell
DinTell
Студент

К-ть повідомлень : 281
Registration date : 11.11.2020

Повернутися до початку Перейти донизу

Гарний букет у Львові Empty Re: Гарний букет у Львові

Повідомлення  Nollo Пт Вер 24, 2021 11:32 pm

DinTell пише:ОСь мені товариш порадив купити квіти в якомусь інтернет-магазині, мовляв там все круто і букети гарні. Але я так розумію, що це ж цілий процесс. Поки замовив, поки тобі перезвонили і привезли. А мені мабуть завтра він буде потрібний, бо ще не знаю чи буде побачення чи ні. А на цьому побаченні мені квіти будут потрібні дуже і гарні, якщо воно буде.

Ого, а чому у вас така складна схема? Це якісь умови для побачення чи щось типу такого. Мені просто цікаво стало що до чого.)
Nollo
Nollo
Студент

К-ть повідомлень : 157

Повідомлення  DinTell Пт Вер 24, 2021 11:48 pm

Nollo пише:

Ого, а чому у вас така складна схема? Це якісь умови для побачення чи щось типу такого. Мені просто цікаво стало що до чого.)

Трішки посварились, а я ось винний, тому хочу зустрітись і вибачитись, а вона ще думає чи потрібна їй ця зустріч завтра чи ні. Ось якось так. Тому букет має бути шикарний.
DinTell
DinTell
Студент

К-ть повідомлень : 281

Повідомлення  Zelenoglazka Пт Вер 24, 2021 11:52 pm

DinTell пише:ОСь мені товариш порадив купити квіти в якомусь інтернет-магазині, мовляв там все круто і букети гарні. Але я так розумію, що це ж цілий процесс. Поки замовив, поки тобі перезвонили і привезли. А мені мабуть завтра він буде потрібний, бо ще не знаю чи буде побачення чи ні. А на цьому побаченні мені квіти будут потрібні дуже і гарні, якщо воно буде.

Судячи з вашої історії букет вам дійсно дуже і дуже потрібний, бо мабуть ви дуже сильно накосячили, а в такому випадку без букету бути вибаченим ну взагалі справа майже нереальна, але я не розумію чому ви так скептично ставитесь до купівлі квітів в інтернет-магазинах квітів. Ви так описуєте цей процес ніби ви купуєте там холодильник, а не букет квітів.
Далеко не всі замовляють букет квітів за тиждень на певний час і в певне місце, в багатьох випадках купівля квітів це ж річ спонтанна, ось у вас майже так само, тому магазині до цього дуже навіть готові.
Ось наприклад у Львові є квітковий магазин https://kvitna.ua/ В них є онлайн-вітрина. В ній букети які зараз є в наявності і вам їх зможуть привезти на протязі години. Це ж дуже зручно і вам підходить. Ну і звичайно букети в цьому магазині дуже шикарні, бо їх роблять справжні флористи і квіти там відмінної якості, тому раджу там купити. Думаю з такими букетом у вас пристойні шанси на пробачення.
Гарний букет у Львові M_240Гарний букет у Львові I

Zelenoglazka
Студент

К-ть повідомлень : 220

Повідомлення  Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми