Любовні меблі
4 користувачів
Сторінка 1 з 1
Любовні меблі
Усім доброго дня. Скажіть, чи користувався хтось під час кохання спеціальними меблями, для цього призначеними. Що це взагалі таке? Дуже хотілося би на це подивится. Може б і собі придбала. А то з чоловіком все таке одноманітне.
Nollo- Студент
- К-ть повідомлень : 157
Registration date : 11.11.2020
Re: Любовні меблі
Навіщо вам спеціальні меблі? А звичайних меблів уже недостатньо? Було б кохання та трохи фантазії - то все буде нормально.
Я ніколи на бачив таких меблів. Можете в інтернеті пошукати.
Я ніколи на бачив таких меблів. Можете в інтернеті пошукати.
gehaj- Студент
- К-ть повідомлень : 3
Registration date : 15.01.2022
Якщо цікаво подивится на спеціальні меблі для кохання- подивиться фильм "Пятьдесят відтінків сірого". Це посібник по ДБСМ то по меблям для кохання. Де все можна купите, я не знаю. Але при бажанні в інтернеті зараз все можна знайти.
DinTell- Студент
- К-ть повідомлень : 281
Подивіться ось такі меблі для секса https://sexshop.rozetka.com.ua/ua/mebel-dlya-seksa/c4673668/ Щось конкретне радити не буду. Тому що там кому чого хочеться. Апетити різні.
Якщо нічим подібним ви не займалися, можна купити червоне лакове простирадло. У нас теж таке зараз дома лежить.
А якщо хочете щось крутіше - є там такі гойдалки. Дуже приємно можна удвох на их погойдатися .
Ціни можете подивитися на сайті. Червоне лакове простирадло, наприклад, коштує тисячу двісті гривень.
Якщо нічим подібним ви не займалися, можна купити червоне лакове простирадло. У нас теж таке зараз дома лежить.
А якщо хочете щось крутіше - є там такі гойдалки. Дуже приємно можна удвох на их погойдатися .
Ціни можете подивитися на сайті. Червоне лакове простирадло, наприклад, коштує тисячу двісті гривень.
Zelenoglazka- Студент
- К-ть повідомлень : 220
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі