Препарати йоду
4 користувачів
Сторінка 1 з 1
Препарати йоду
Я хочу дізнатися більше про йод. Що це за елемент і навіщо нам потрібен? Я чув, що йод використовується для лікування щитовидної залози та захисту від радіації, але як це працює? Чи можете ви розповісти мені про це детальніше?
Luter90- Студент
- К-ть повідомлень : 16
Registration date : 09.12.2021
Re: Препарати йоду
Вітання! Йод - це хімічний елемент, важливий для нормального функціонування щитовидної залози. Він допомагає підтримувати здоровий рівень гормонів щитовидної залози, які впливають на метаболізм, ріст та розвиток.
Nollo- Студент
- К-ть повідомлень : 157
Registration date : 11.11.2020
Йод теж треба приймати нормовано. Коли замало цього мінералу у організмі - погано. Але коли його надлишок - це теж недобре. Тому або порадьтеся із лікарем, або приймайте так, як написано у анотації.
DinTell- Студент
- К-ть повідомлень : 281
Ми живемо у такій кліматичній зоні, що у багатьох людей недостатньо йоду у організмі. Можна, звичайно, купляти, наприклад, морську капусту або морепродукти та їсти. Але не кожен може це зробити. Набагато зручніше просто купити препарат йоду https://apteka-ds.com.ua/catalog/mineraly/yod та приймати його курсами, наприклад, раз на рік.
Я собі нещодавно купила таблетки Йод-Актив Плюс. Коштують майже копійки - ціна упаковки вісімдесят таблеток двадцать гривень.
Я собі нещодавно купила таблетки Йод-Актив Плюс. Коштують майже копійки - ціна упаковки вісімдесят таблеток двадцать гривень.
Zelenoglazka- Студент
- К-ть повідомлень : 220
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі